Ik wil werken aan mijn welbevinden

De geluksdriehoek

Wil jij werken aan je geluk? Neem dan zeker eens een kijkje op www.geluksdriehoek.be. Deze geluksdriehoek van Gezond Leven helpt je met tools en inzichten om je gelukkig(er) te voelen. Daarnaast kan je ook heel wat tips, oefeningen en verhalen van (bekende) Vlamingen vinden over geluk. Ook is er een geluksmaat die je meer vertelt over hoe het zit met jou geluk.

Hoe blijf ik geestelijke gezond in tijden van corona?

Zoeken naar evenwicht in deze tijden is niet eenvoudig. Hoe kan je het coronavirus ook uit je hoofd weren? Via deze link vind je tips voor jezelf, om andere te helpen, gids om om te gaan met deze crisis binnen je gezin…

 

Herstelacademie

Je vindt bij de herstelacademie een open cursusaanbod rond thema’s die te maken hebben met psychisch herstel: welbevinden, werk, communicatie… Hierdoor kan je actief je herstel in eigen handen nemen.

0499 90 14 22

WAI-NOT

WAI-NOT is een aangepaste website voor mensen met een verstandelijke beperking waar informatie begrijpbaar wordt uitgelegd en de tekst ingesproken is. De site is er voor tieners, jongeren en volwassenen. Je kan er berichten en foto’s posten, vrienden maken en in contact blijven met je vrienden. Op WAI-NOT plus vind je artikels over aan het werk gaan, op stap gaan en weetjes over het volwassen leven.