Ik wil werken aan mijn welbevinden

Fit in je hoofd

Op de website van Fit in je Hoofd vind je informatie rond de 10 tips en tal van oefeningen om je veerkracht te versterken. Je kan ook de zelftest doen waarna je advies op maat krijgt. De app kan je gratis downloaden

 

Hoe blijf ik geestelijke gezond in tijden van corona?

Zoeken naar evenwicht in deze tijden is niet eenvoudig. Hoe kan je het coronavirus ook uit je hoofd weren? Via deze link vind je tips voor jezelf, om andere te helpen, gids om om te gaan met deze crisis binnen je gezin…

Check jezelf en draag zorg voor jezelf!

Blijf jij in deze moeilijke periode wel nog genoeg zorg dragen voor jezelf? Met deze 6 tips kom je al een heel stuk verder!

Herstelacademie

Je vindt bij de herstelacademie een open cursusaanbod rond thema’s die te maken hebben met psychisch herstel: welbevinden, werk, communicatie… Hierdoor kan je actief je herstel in eigen handen nemen.

0499 90 14 22

WAI-NOT

WAI-NOT is een aangepaste website voor mensen met een verstandelijke beperking waar informatie begrijpbaar wordt uitgelegd en de tekst ingesproken is. De site is er voor tieners, jongeren en volwassenen. Je kan er berichten en foto’s posten, vrienden maken en in contact blijven met je vrienden. Op WAI-NOT plus vind je artikels over aan het werk gaan, op stap gaan en weetjes over het volwassen leven.